Blijf geïnformeerd

Ongelijk een dagblad of een weekblad zullen hier niet dagelijks, wekelijks of met de regelmaat van een klok artikelen geplaatst worden.

Om publicaties op "Onze Wereld" of "Our World" makkelijk op te volgen kan u zich best inschrijven voor een e-mailberichtgeving ofwel via Google+.

Vandaag zijn er echter zeer veel gebruikers van het populaire Facebook. Daarom ben ik in juli 2016 over gegaan om die Facebook gebruikers tegemoet te komen en de kans te geven om ook mijn hier geplaatste artikelen "Leuk" te vinden maar ook te delen op hun Facebook Time table, zodat meerdere mensen in contact kunnen komen met deze teksten.

Ik zou het ten zeerste waarderen indien u er aan mee helpt om deze boodschappen verder te verspreiden. U kan naar de Facebook Pagina van de Bijbelstudenten Gemeenschap of Biblestudents Community gaan en deze "Leuk" vinden alsook daar aangeven dat u op de hoogte wenst gehouden te worden van nieuwe berichten. Zo zal u een notificatie krijgen telkenmale er een nieuw artikel geplaatst wordt alsook wanneer er van de vroeger gepubliceerde artikelen een her-editing is gebeurd en de vroegere Multiply linken ongedaan zijn gemaakt en hersteld naar vandaag werkende linken.

Door de Facebook Pagina "Leuk" te vinden en aan te duiden dat u berichten er van wil ontvangen zal u op de hoogte kunnen blijven van de hier geplaatste artikelen.

Ik hoop van ganser harte u hier meermaals te mogen aantreffen.

Veel leesplezier toegewenst,

Marcus Ampe

No comments:

Post a Comment