Wednesday 17 December 2008

35.000 theologische boeken te koop

prijs per kilo
35.000 theologische boeken te koop

Op de laatste drie dagen van het jaar vindt een omvangrijke theologische boekenverkoop plaats. Ca. 35.000 boeken worden per kilo verkocht. Het betreft vermoedelijk de grootste theologische boekenverkoop van de laatste tien jaar.

Dat meldt de IKON op haar website. De enorme boekenbeurs is een initiatief van antiquariaat Wever van Wijnen, die onlangs een grote partij theologische werken over heeft genomen van een andere antiquariaat.

Naast een grote variatie aan omvangrijke en kleinere theologische werken en populaire theologie bevat de partij ook romans, historische boeken en kinderboeken. Een bijzondere bijkomstigheid is dat men de boeken betaalt per kilo. De prijzen zakken per dag, te beginnen bij 4 euro per kilo op 29 december, via 3 euro op 30 december, tot 2 euro per kilo op oudejaarsdag.

Albert de Vos van antiquariaat Wever van Wijnen zei tegenover verslaggever E.J. Tillema van de IKON te verwachten vele honderden kopers te ontvangen in de lege woning nabij het station van Ermelo die tijdelijk is omgedoopt tot boekenopslagplaats. "Er zullen ook bijzondere boeken tussen zitten, zodat degene die goed zoekt voordelig uit is met de kiloprijs," aldus de Vos.

No comments:

Post a Comment