Saturday, 18 July 2009

Blijf waakzaam nu einde nabij komt

In diverse Duitse steden zijn vorige week vele tienduizenden Jehova's getuigen bijeengekomen voor hun jaarlijks congres dat hier in België plaats vindt op 24,25 en 26 juli in de Flanders Expo hal te Gent.

Kort voor zijn dood gaf Jezus Christus zijn discipelen de waarschuwing voortdurend te waken (Markus 13:37) Met dit in gedachten brengen de JG het thema "Blijf Waakzaam". De beweging voorspelt het einde van het "huidige wereldwijde systeem" .

In het Olympisch Stadion in Berlijn kwamen 50.000 mensen bijeen, in Dortmund 45.000 en soortgelijke aantallen in München, Hamburg en Frankfurt, aldus de organisatoren.

"Jezus Christus voorspelde een 'teken,' bestaande uit verschillende elementen die wij vandaag kunnen zien," aldus de verklaring over het einde van het huidige 'systeem'.

Overal ter wereld zullen volgende thema's gegeven worden: "Blijf als christelijk gezin waakzaam", "Weet dat het einde nabij is", "Volg Jezus'voorbeeld van waakzaamheid na" en "Blijf val verwachting naar Jehovah's dag uitzien"
Hun titel is "Hoe overleef je het einde van de wereld?"

No comments:

Post a Comment