Thursday, 18 February 2010

Bijbelstudieweek 30.7. - 5.8.2010

Christadelphian-Gemeinde Esslingen
Uitnodiging
Bibelstudienwoche
Flensunger Hof

Beste broeders en zusters, jonge persoon en kinderen, wij nodigen alle broers en zusters, jonge mensen en kinderen vriendelijk uit, om met ons, de week van 30 Juli tot 5 Augustus 2010 in de mooie vakantieomgeving van Flensunger Hof te besteden.
Het vakantiegebied is in de omgeving van Mücke, één uur auto rijden ten noorden van Frankfurt A. M. Bijna alle ruimten zijn uitgerust met douche en WC.
Verdere informatie kan u vinden onder: www.christadelphian.de/esslingen/bibelstudienwochen

Niemand zou wegens financiële redenen moeten afzien van te komen. Om het even wie een financiële noodsituatie zou hebben kan zich er toe zetten onze Duitse Broeders aan te schrijven om toch te kunnen participeren aan de studieweek van de Bijbel. Wij vragen namelijk, dergelijke broeders en zusters om in een geest van wederzijds vertrouwen ten laatste tegen  06.06.2009 zich te wenden tot broeders en zusters Neil en Ilona McQueen!

Mits dat overal de kostenstijging zich voor doet, worden alle broers en zusters van harte opgeroepen om door schenkingsbijdragen de families met kinderen te helpen om de participatie op deze week ook gemakkelijker te maken, en er voor te zorgen dat de broeders en de zusters van Oost-Europa ook kunnen worden uitgenodigd.
De schenkingen kunnen met bijschrift "Spende Flensunger Hof 2010" worden overgemaakt aan:

Christadelphian-Gemeinde Esslingen Postbank Stuttgart (Sort Code 600 100 70) Account No.: 638 03 702

/BAN:     DE07 6001 0070 0063 803702

B/C:       PBNKDEFF


Als spreker voor de volwassenen zal Adrian Standeven (Nottingham, GB) het onderwerp brengen: “Het tabernakel - „Een Gelijkenis voor de huidige tijd“  en Joseph Palmer uit San Diego (V.S.) „Lessen uit de Filippenzen“


Vind het verdere programma en inschrijvingsformulier:
In het Duits op >