Thursday, 1 April 2010

Tijdelijke stilte op dit platform

Velen in België zouden zich nu moeten houden aan een vastenperiode of een bezinningsperiode voor Pasen.

Dinsdag hadden wij in Mons een herinneringsviering ter gelegenheid van 14 Nisan. Wij herdachten het Laatste Avondmaal en dit jaar gaven wij speciaal aandacht aan de verleidingen in dit leven. De vorige maanden hebben wij in onze diensten vooral aandacht geschonken aan de duivel en demonen en dinsdagavond hadden wij ook boeiende gesprekken over het verschil tussen satan en de Satan en gingen verder dit te bekijken in het licht van de 1ste brief van Petrus.

Op bijbelonderzoekers heeft u deze dagen weinig berichten kunnen vinden omdat ik ook gemerkt heb dat buiten enkele weken uitzondering er zeer weinig bezoekers op dit platform komen en mij daarom meer heb toegelegd op het afwerken van een artikelen reeks over de "rapture" die ik binnenkort hoop te publiceren op onze hoofdwebsite Belgian Christadelphians. Met die reeks artikelen ben ik druk bezig, en mits de weinige animo op dit platform en op Christadelphians Multiply heb ik mij daar minder mee bezig gehouden. alsook was er een spammer op ons forum van Gods Hoop (Gods Hope) gekomen die daar 95 verschillende berichten had geplaats vol met reklame en schunnigheden, welke allemaal manueel moesten verwijdert worden.

Spijtig genoeg komen er geen andere lezers hier artikelen plaatsen of vragen stellen waar dan weer antwoorden en reacties zouden mogen opkomen van verschillende bezoekers en vaste lezers.

Zodra ik klaar zal zijn met mijn artikelenreeks zal u hier weer regelmatig meer berichten kunnen aantreffen, maar laat u a.u.b. er niet van weerhouden eerder uw pen boven te halen. Iedereen is van harte uitgenodigd om hier nieuws over kerk, religie en geloofskwesties te plaatsen, alsook onderwerpen over levensvragen aan te kaarten.

Verder nodig ik u uit om ook een kijkje te nemen op Christadelphians Multiply, waar het nu ook wel even stil is, maar wie weet toch nog wat meer verschijnt, terwijl hier op Bijbelonderzoekers anders meerdere berichten verschijnen, daar hier ook algemeen kerkelijk nieuws wordt geplaatst tegenover op de Christadelphian Blog enkel artikelen worden geplaatst uitgaande van Christadelphian zienswijzen en aangaande de gemeenschap van Broeders in Christus wereldwijd.

Ook kan u daar wel extra gedachten vinden en gedichten van onze medebroeders, zoals nu een tekst over moeheid. Laat u niet uitputten door deze wereld. Vertraag niet in datgene wat u vandaag zou moeten bezighouden. Kijk uit naar de komst van Jezus Christus. Merk ook op dat wij stilaan in die aankondigde eindtijd zijn gekomen. De 'Laatste dagen' waar zoveel naar verwezen is in de Heilige Schrift. Wij moeten deze ernstig onder ogen zien. Maar wij mogen ons ook niet laten ontmoedigen door al die wereldse moeilijkheden die ons omringen. God geeft ons mogelijkheden om positief doorheen deze tumultueuze dagen te gaan.

Laat ons samen ons verdiepen in het Woord van God en elkaar aanmoedigen. Laat ons ook samen gedachten delen en dieper ingaan op levensvragen en Schriftuurlijke gegevens. Door met elkaar van gedachten te wisselen kunnen wij elkaar meer ondersteunen en dichter tot God brengen.

Prettige paasdagen toegewenst, met de zegen van de Heer,
Marcus Ampe

+

Please do also find other readings on Christadelphians Multiply, like Be Not Thou Weary and general world news from a Christadelphian viewpoint: as in Weekly World Watch Mar 7th - 27th Mar 2010 or in News >

No comments:

Post a Comment