Friday, 23 September 2011

Kracht van het gebed

Iemand ergens heeft eens gezegd dat als Christenen werkelijk de volle omvang van de kracht die beschikbaar was door gebed kunnen realiseren, we sprakeloos zouden staan.

Tijdens de Tweede Wereldoorlog was er een adviseur van Churchill, die een groep mensen bij mekaar heeft gekregen om op een bepaalde tijd elke dag wat ze ook maar zouden moeten doen  net even te lossen, en voor een volle minuut lang samen te bidden voor de veiligheid van Engeland, haar mensen en voor vrede.

Er is nu ook zo een beweging aan het groeien in beweging aan het groeien in Zuid Afrika.
Er worden mensen opgeroepen om met hen mee te willen doen. Als je misschien wilt deelnemen: Elke avond om 9 uur, stop dan waarmee je bezig bent voor een minuut en bidt voor de veiligheid van Zuid-Afrika, hun mensen en voor een terugkeer naar en van Jezus en naar goddelijke waarden.

Zij zijn er bewust van dat de kracht van hun en de verzamelde gebeden de grootste troef en het sterkste wapen is tegen de boze machten.

> Prayers are felt…

1 comment:

  1. Het zou zeer fin zijn moest er over de gehele wereld in het algemeen een beweging kunnen groeien waar men even tijd neemt om na te denken over het gebeuren van de dag, de terugkeer van Jezus. Samen kan men dan ook over de gehele aarde bidden voor de veiligheid van eenieders woonomgeving, onze mensen en voor een terugkeer naar Jezus en naar goddelijke waarden.

    ReplyDelete