Wednesday, 9 September 2015

Edith Stein Leven aan Gods hand

Portrait of Edtih Stein on a stamp, Western Ge...
Portrait of Edtih Stein on a stamp, Western Germany, 1983. (Photo credit: Wikipedia)
Chirurg dr. Ilse Kerremans stote op de figuur van Edith Stein toen een vriendin alles achter zich liet om zich volledig aan God te wijden in een slotklooster.

Op verzoek van de broeders van de Nederlandse Provincie van de Ongeschoeide Karmel bracht ze haar resultaten van verdieping omtrent Edith Stein en haar periode in Nederland.

Medianetwerk Plus wil de Vlaamse uitgevers en auteurs die in deze nichemarkt inspanningen doen extra ondersteunen en motiveren. Een onafhankelijke jury geleid door de rector van KU Leuven Rik Torfs en vicevoorzitter Mieke Van Hecke nomineerde voor elk van de categorieën ‘spirituele’ en ‘religieuze’ boeken drie boeken voor de prijs. Uit deze zes boeken kan u twee boeken aanduiden die volgens u de publieksprijs verdienen. U kan stemmen op één boek in elke categorie via een online stemming en zo meebepalen wie de publieksprijs wint.

Onder de deelnemers aan de stemming wordt een aantal boeken geschonken. De winnaars worden door loting bepaald. Per categorie kan maar één keer worden gestemd. De prijs kadert in de Maand van de spiritualiteit.

Breng nu uw stem uit.

>

Boek Dr. Ilse Kerremans over Edith Stein genomineerd voor prijs spiritueel boek