Thursday, 18 February 2016

Drie nieuwe Nederlandstalige websites om te helpen God te zoeken en te vinden

Nu dat er meer over geloof, Allah, God, Jahweh, Jehovah en godsdiensten gesproken wordt is het misschien niet slecht om hen die graag in discussie willen gaan en zij die zoeken ter wille te staan.

Voor de zoekenden en hen die graag antwoorden op vele levensvragen willen krijgen hebben de Belgische Christadelphians nu drie nieuwe websites geopend.

Voor het zoeken naar God is er "Op zoek naar God".
Met enkele artikelen hopen wij mensen op weg te brengen om verder te gaan zoeken alsook dieper te gaan duiken in de Heilige Schrift die de beste gids is als wij op weg naar God willen gaan.

Omtrent de weg die wij best op gaan om God te vinden is er de vandaag (18 februari 2016) gecreëerde website "De Weg naar God" die zal trachten duidelijk te maken dat er twee zeer belangrijke Bijbelse figuren zijn die de mensen makkelijk met elkaar verwarren maar die wij toch zeer goed zullen moeten kennen om een goede relatie aan te gaan met de Schepper van het heelal.

De persoon die de Weg naar God is, horen christenen zeer goed te kennen maar ook bewust zijn van wat hij leerde en van wat hij verlangde van zijn volgelingen die zijn naam willen dragen en de wereld willen in gaan als Christen.

Het is niet eenvoudig om de juiste weg te vinden, daarom kan alle hulp wel welkom zijn. Wij hopen dan ook als werkers voor God een mooie bijdrage te kunnen leveren om mensen op weg te helpen om God te vinden.

"God vinden" is dan de derde in de rij om een volwaardig drieluik te vormen. Samen zouden deze websites meer informatie en leiding moeten kunnen geven om op weg te gaan om een goede navolger van Jeshua, Jezus Christus te zijn.

Enkel als wij Jezus tenvolle zullen erkennen voor wat hij gedaan heeft en voor wie hij is zullen wij via deze bemiddelaar tussen God en mens, verzoend met God kunnen geraken en er werk van maken om met God en met zijn schepselen een goede relatie op te bouwen.

Hopelijk zullen wij veel mensen mogen en kunnen helpen om de Weg naar God te vinden en mag u ook al bij dezen behoren die God al gevonden hebben. Waar u ook staat op de weg naar God, kan het gerust geen kwaad om een kijkje te gaan nemen op die sites.


+++

No comments:

Post a Comment