Saturday, 16 July 2016

Nieuwe Facebook pagina's ter beschikking tot meditatie

Voor hen die geïnteresseerd zijn in geloof, religie, uitoefening van geloof en opbouw van kerkgemeenschap zijn er nu twee nieuwe Facebook pagina's die de mogelijkheid geven om via Facebook op de hoogte te blijven van gepubliceerde artikelen.

Voorheen waren er al Biblestudents (community) en Christadelphia voor de wereldwijde gemeenschappen van respectievelijk de Bijbelstudenten of Biblestudents en de Broeders in Christus of Christadelphians.

De Belgische Bijbelstudenten voorzien, zo lang als zij het nog kunnen doen, hun eigen Facebook profiel (Bijbelstudenten - Biblestudents) naast hun WordPress blog.

De Belgische Christadelphians, mits zij geen individu zijn, zagen hun Facebook profiel geschorst. Daarom werd nu apart een Facebook Pagina opgericht waar mensen die graag Facebook gebruiken de pagina leuk kunnen vinden en kunnen aangeven om op de hoogte gebracht te worden van nieuwe publicaties. Graag nodigen wij onze lezers uit om de Christadelphians Facebook Page leuk te vinden en zich op te geven om meldingen te ontvangen.


Naast deze pagina voorzien de Christadelphian Bijbelonderzoekers of Biblestudents ook een nieuw Facebook Pagina waarvoor u eveneens wordt op uitgenodigd om zich aan te sluiten.

Mogen wij u op deze pagina's aantreffen? Langs die pagina's kan u ook steeds in contact treden met iemand om op uw vragen een antwoord te geven. Maak er gebruik van.