Tuesday 16 December 2008

Warenhuis voor christelijke lifestyle

Een compleet warenhuis voor christelijke lifestyle. Het is er nu, op internet, zegt initiatiefnemer Dave van der Oest. Van gospelmuziek tot kleding en van ringtones tot boeken. Dat is allemaal te vinden op Yssa.nl. Yssa staat voor Your Salvation Is Assured.


Dat betekent: je redding is verzekerd, legt Van der Oest uit. ,,Dat is mijn levensmotto en vanuit die gedachte wil ik mijn leven indelen naar een christelijke levensstijl.''

Je kunt op de site kiezen uit verschillende levenssferen: 'wonen en auto', 'kleding', 'kantoor', 'pc en mobiel', 'kerk en school' en ga zo maar door.

Veel van wat een gewoon warenhuis verkoopt, voldoet ook prima in een christelijke levensstijl. Veel zal ook niet voldoen, maar die afweging hangt van tal van factoren af. Het 'christelijke' of 'onchristelijke' ligt immers niet zozeer in producten op zichzelf, maar in wat de consument ermee beoogt. Dat geldt net zo goed voor de producten van Yssa.

Naast het winkelgedeelte is er ook het bezinningsgedeelte waar er een vers voor elke dag staat met een christelijke overdenking of reflectie, een christelijke quote, een christelijke afbeelding en wat Christus deed.

> Yssa.nl

No comments:

Post a Comment