Tuesday, 9 February 2010

De Bijbel voor u en voor uw leven

Het zal niet zo lang meer duren vooraleer Jezus terug zal komen. Verscheidene tekens, die ons voorspeld werden zijn merkbaar, aardbevingen, natuurrampen, bepaalde oorlogen, de strijd tussen godsdiensten en hoe de mensen zich gedragen tegenover elkaar.

2011 zal voor Engelstalige landen een zeer bijzonder jaar zijn waar mensen meer over de Bijbel zullen praten. Ook in onze landen kan het onderwerp van 400 jaar Engelse Bijbel of vertalingen in de eigen taal tongen doen loskomen om het Woord van God te bespreken.

Het Bijbel voor Leven Commitee verteld ons wat het volgend jaar zal plannen.


1 comment:

  1. Is de Bijbel dan werkelijk zo bijzonder? Ja, zeker! Hij is nog steeds actueel, hij veroudert nooit. De Vader heeft daarin een zeer duidelijke boodschap voor ons, een boodschap die onze zielen verkwikt en ons hoop geeft voor het heden en voor de toekomst. Voor elk denkbaar probleem is er in de Bijbel een antwoord te vinden. De woorden schudden ons wakker en laten ons zwart op wit zien wat onze rechten en plichten voor nu en voor de toekomst zijn. We kunnen lezen wie we in Christus Jezus zijn en hoe we een overwinnend leven kunnen leiden. Het Woord van God zelf leert ons om het Woord te belijden in geloof. Woorden zijn over het algemeen belangrijk; ze kunnen dood of leven brengen, maar het Woord van God is vele malen krachtiger. Het predikt leven en overvloed voor hen die geloven. God staat immers achter Zijn Woord. "Hemel en aarde zullen vergaan, maar het Woord van God blijft eeuwig bestaan".

    ReplyDelete