Monday, 2 August 2010

Tekens op aarde en in de lucht

Juli is een van de heetste maanden in Moskou in 130 jaren van geregistreerde geschiedenis geweest. Velden en bossen zijn opgedroogd en veel van de tarweoogst van dit jaar is verwoest.

Vuren hebben over Rusland geraasd en hebben enorme verwoesting veroorzaakt. De ergste droogte en de hoogste ooit geregistreerde temperaturen hebben een kruitvat gecreëerd dat werd aangestoken.

Aan de andere kant in Pakistan zijn over 1500 mensen gestorven  en over 1.500.000 zijn deze week in de ergste overstroming sinds mensenheugenis getroffen. Record brekende regenval heeft veroorzaakt massieve vernietiging.

Wij zien zeker wonderen in de hemel boven (regen) en op de aarde eronder (vuur) zoals geprofeteerde. Het woord "wonder" betekent "voorteken". Een voorteken is een teken of waarschuwt dat iets gewichtig of rampspoedig, waarschijnlijk gaat of staat te gebeuren.

Iets gewichtig EN rampspoedig staat voor ons om te gebeuren. De terugkeer van Christus…

En het zal in de laatste dagen, zei God, ik zal mijn Geest op alle vlees uitstorten ….En ik zal wonderen tonen in de hemel boven en tekens in de aarde eronder; bloed en vuur en damp van rook: (Handelingen van de apostelen 2:17.19)

Engelse versie / English version > Signs on the earth and in the skies

CLICK HERE FOR THIS WEEKS WWW
In this weeks WWW

Israel attacks Gaza
Peace talks close
Russia burns
Jerusalem full of sin


No comments:

Post a Comment