Tuesday 28 September 2010

Geloof door het horen

Faith Comes By Hearing (FCBH) biedt gratis audio-bijbels aan in meer dan 400 talen, zodat iedereen die toegang heeft tot internet op elk moment naar de Bijbel kan luisteren. De audio-Bijbels zijn een enorm succes. Binnen de eerste 90 dagen dat ze online beschikbaar waren, waren er meer dan een miljoen hoofdstukken gedownload. Er zijn sinds januari bijna 1,3 miljoen abonnementen op de audio-Bijbel afgesloten in meer dan 275 talen.

Deze audio-bijbels zijn van cruciaal belang voor mensen in gebieden die geen andere toegang hebben tot het Woord van God, maar ze zijn ook nuttig voor mensen die veel onderweg zijn. Volgens FCBH leest 70 procent van de Amerikaanse christenen niet uit het Nieuwe Testament. Deze gratis te downloaden audio-Bijbel is een gemakkelijke manier om iedere dag naar een stuk uit de Schrift te luisteren. Ze kunnen worden gedownload naar een iPhone, iPod of iPad.

Tot dusver is de audio-Bijbel het populairst in het Engels, Spaans, Hebreeuws, Koreaans en Russisch.
Recent bijgevoegd:
 • Douala – Cameroon
 • Kalabara – Nigeria
 • Lahu – Thailand
 • Moba – Togo
 • Naskapi – Canada
 • Seereer – Senegal

Zij die een Android hebben kunnen nu ook de Bijbel daarop plaatsen.
> The free Bible.is for Android app is now available in the Android Market. To get this Bible app just visit http://bible.is/download from your Android device.

If you have an iPod or use a personal computer, you can get free Bible podcasts and Audio Bible downloads right now--it is easy, convenient and you can listen to them any place and any time.


Vindt hier meer over op Faith comes by hearing.com

1 comment:

 1. Het is nu ook mogelijk om de gehele Statenvertaling op uw iPhone of iPod Touch te kunnen lezen. De gemaakte app is te downloaden in de iTunes App Store. De app is geschikt voor iPhone en iPod Touch met OS 3.0 of nieuwer. De app werkt uiteraard ook op de iPad wordt daarop niet full-screen getoond worden.

  Klik hier voor meer informatie.

  ReplyDelete