Thursday, 12 May 2011

Nederlandse artikelen

Mits de laatste tijd op dit Blog hoofdzakelijk teksten in het Engels zijn geplaatst geworden, terwijl de Nederlandse versie op Bijbelonderzoekers verscheen, hebben wij nu op de Home page of Openingspagina, een Meldingsvenster voor Nederlandse teksten gepaatst, alsook hebben we de verwijzer "nederlandse tekst" onder de trefwoorden geplaatst zodat u makkelijk Nederlandse teksten achter elkaar kan terug vinden.

Sommige teksten konden wij niet taggen doordat zij geplaatst waren door iemand anders die niet mee overgestapt is van MSN naar Multiply.

Zo kan u nog vinden:

Over zij die werden gebracht naar een ander land: Gebracht in een vruchtbaar land

Duivelsperoon waarin hersteld hervormd predikant te Katwijk aan Zee beweert dat "De Bijbel het bestaan van duivel aan ons opdringt" Volgens dr. Van Vlastuin is het binnen de katholiek-gereformeerde traditie nooit een vraag geweest of de duivel een reële persoon is.
Dr. H. Veldhuis, hervormd predikant in Culemborg, vindt in de Heilige Schrift voldoende bewijzen dat Satan geen persoon is maar veeleer „een het vertrouwen ondermijnende en buitengewoon kwaadaardige macht die onze angst aanwakkert.”

Hoe zal Jezus terugkeren?

Leef alsof je morgen gaat sterven

In Teamleiders gezocht #2 kijken wij naar het predikingswerk van de Christadelphians en de Getuigen van Jehovah. Het is een respons op het voorgaande Teamleiders gezocht #1 waarbij wij naar medewerkers zochten.
In welke mate verschillen het ronddragen van het Goede Nieuws tussen leden van het Wachttoren Genootschap en de Broeders en zusters in Christus welke niet door een overkoepelend orgaan tot één zienswijze en een opvolgbare regel en structuur gebonden zijn.

Hoe moeilijk het hier in België kan zijn kan u lezen in Geen kat

Betreft de bekering van de Lutherse priester Andre Raymond uit Zwitserland die in aanraking met Bible Basics kwam en zo tot andere inzichten kwam. > Namibië

Frustrerend kan men de weinige respons noemen waar wij hier moeten tegen op kijken op het predikingswerk in het westen. Nochthans heeft het zin om te blijven voort 'vechten' of om 'tegen de stroom opwaarts te roeien'. In Frankrijk zijn er niettegenstaande het predikingsverbod toch zes mensen gedoopt in 2007 > Frankrijk

Terwijl in Kazachstan 16 jaar CCM werkers hun eerste lid doopten en er dank zij zuster Ludmila Kuritsyina tegen 2007 al 300 doopsels waren, hoofdzakelijk uit de Russische en Duitse minderheidsgroepen van de noordelijke steppen. > Kazachstan

Ook in Kroatië en Pakistan kon men een groei aan treffen terwijl er veel weerstand in de Baltische Staten plaats vond.

Weet u nog wat God's Plan is?

Is er Onvergankelijke, onbederfelijke, onaantastbare erfenis voor u weggelegd in de hemel?


No comments:

Post a Comment