Sunday, 23 October 2011

200ste artikel op Ecclesia website

Vandaag werd het 200ste artikel geplaatst op de Christadelphian Ecclesia WordPress website.Wenceslas Hollar - Abraham's  dream (State 2)

Het is één van de artikelen over de Naam van God en de Naam die wij zouden moeten durven gebruiken. Wij zijn als Christen wereldburgers namelijk veel te bang om ons te durven uit te spreken over ons geloof en over onze Allerhoogste Vader.

De vrees om niet bij de wereld te horen weerhoud ons om over zulk een onderwerp te praten. Nochtans zouden wij er niet bang voor moeten zijn om ook in ons dagelijks gebruik de Naam van God ter berde te brengen.

In die zin hoop ik ook met de plaatsing van werelds artikelen op een eigen webstekje over wereldnieuws de ethiek van ons Christelijk geloof naar boven te halen maar ook de mensen te doen linken naar de meer geestelijke bladzijden.

Wij zouden er niet voor moeten terugschrikken om de Naam van God te gebruiken en om over geestelijke onderwerpen te praten. Misschien voelt u zichzelf niet geroepen om over zulke onderwerpen te praten. Dat is niet zo erg. Maar weet u dat u dan toch nog kunt helpen om de Naam van God kenbaar te helpen maken en mensen over God te kunnen doen nadenken?

In de bovenstaande prent kan u een oude illustratie van het Oude Testament vinden waarbij de paleo Hebreeuwse Naam van God zichtbaar wordt gemaakt in de zon en Vader Abraham deze leert kennen. Deze prent maakt nu ook deel uit van de vele illustraties die wij nu ook kunnen plaatsen in de Wordpress pagina's die toch meer mensen aantrekken dan hier op MultiPly.

De Ecclesia Website die wij van MSN overgebracht hebben naar WordPress heeft daar niet slechter geboerd. Integendeel ontvangen wij nu meer lezers. Alhoewel nog niet genoeg.


De website heeft voor het ogenblik nog maar 1,725 specifieke bezoeken genoten, maar wij hopend at het bezoekersaantal nog zal mogen oplopen door ook mensen te kunnen vinden die mee willen helpen om de website meer kenbaar te maken.
  • 35 views op onze drukste bezoekersdag, Juli 19, 2011; dit moet nog omhoog gaan
Naast onze Hoofdwebsite van de Belgische Christadelphians hadden wij de Vlaamse Broeders in Christus ook op Google, maar deze bracht niet veel kijklustigen op. Onze overstap dit jaar naar  WordPress: "Broeders in Christus" gestart in August 2011 bracht nu 216 bezoekers op voor 45 postings met
  • 37 views op de drukste dag September 9, 2011 voor deze Vlaamse Christadelphian pagina's
Vergeleken met mijn eigen wereldse publicaties is dit wel minder. Op mijn ruimte: Marcus's Space bereikte ik 1,825 bezoekers sinds haar begin op December 2010 met
  • 54 bezichtigingen op mijn drukste bezoekdag, October 19, 2011
    Ook valt daar wel op dat een bepaalde keuze van betiteling heel wat kijkers lokte.
Ik ga er ook mee akkoord dat wereldse onderwerpen meer gading vinden dan geestelijke onderwerpen. Toch hoop ik via wereldse onderwerpen op mijn persoonlijke site ook mensen verder te krijgen en hun oog te laten wenden naar de geestelijke sites.

Moet ik daar alleen voor staan of zijn er mensen die daar aan mee willen helpen. Iedereen kan daar zijn eigen steentje toe bijdragen om de mensen verder in contact te brengen met het Goede Nieuws.

Bezoeken aan deze sites zijn gratis en reageren kan er ook gratis en zonder problemen op gebeuren. De Multiply site worden behouden om daar mensen ook de kans te geven verder vragen te stellen. Alsook kunnen wij hier de verschillende artikelen kenbaar maken. En dat is waar de lezer en u een rol kunnen spelen. U kan helpen bij het verder verloop.

U kan alles verder voor uzelf houden, of u kan het verder delen met anderen. Dat is trouwens wat wij zeer zouden waarderen, dat u anderen ook laat weten wat er hier besproken wordt of op de WordPress pagina gepubliceerd wordt.

Niet enkel u kan er gratis op de artikelen abonneren, maar ook al diegenen waarbij u interesse voor die onderwerpen kan doen opbrengen.

Ook kan u de "I like it" knop aantikken of een rating geven met één of meerdere sterren. Door een gradering toe te kennen kan het artikel ook meer naar voor geplaatst worden in de rating pagina's, zodat het makkelijker te vinden zal zijn. Hoe hoger op de lijst van de zoekpagina's hoe makkelijker het een lezer zal kunnen vinden.
En dat is waar u in beeld komt. Als u zich er niet toe geroepen voelt om zelf in de pen te kruipen en artikelen te schrijven kan u de artikelen van anderen wel mee helpen promoten. Daarvoor durven wij u dan ook vandaag voor oproepen om die stappen te willen ondernemen. Zo kan ook u uw steentje er toe bijdragen dat het Goede Nieuws verder verkondigt kan worden.

Mogen wij op uw steun en uw stem rekenen?

Indien u zelf een blog of tijdschrift hebt kan u daar linken plaatsen naar onze artikelen.

Durf een medewerker in het verspreiden van het Goede Nieuws worden!


+++

Please do Share links to the Christadelphian Ecclesia and to the Broeders in Christus of Flemish Christadelphians.


Since we transferred our focus on the WordPress files instead of the Multiply pages our views on the Belgian Christadelphian Mainwebsite Googles Pages have gone up nicely, by people linking to it in the articles.

Also You can help to make it better known, by linking to it and by taking it in your 'I like it' on your social networks, or by clicking on the site on 'I like it' or giving it stars.

Become a co-worker of spreading the Good News.

No comments:

Post a Comment