Friday, 30 December 2011

Gebed voor 2012Ik bid dat God alle die bereid zijn te willen zoeken zal zegenen. Dat God diegenen die het een strijd vinden om Hem te bereiken hun weg zal mogen verlichten en veel gemakkelijker zal maken.

Ik bid voor al diegenen die de bereidwilligheid hebben om hun Bijbel te openen en het met een geest te lezen die evenzeer open naar Zijn bericht van troost is, instructie en liefde.

Ik bid voor diegenen die nog steeds niet God en Jezus hebben gevonden, dat zij in de nabije toekomst, maar toch tijdig die belangrijke personen zullen kunnen vinden.
Dat iedereen zal mogen inzien hoe Jezus de weg naar de vader kan tonen en hoe hun leven reeds hier gemakkelijker kan worden als zij die Leidende Hand willen volgen.

Ik bid voor al diegenen die beproefd worden door het één of het ander, tegen ziekte vechten en met verleiding moeten omgaan, zodat zij niet zullen gaan afdwalen maar steeds het pad van God zullen kunnen volgen.

Ik bid dat het koninkrijk van God op de juiste tijd zal mogen komen en dat wij daar verscheidene mensen uit onze kennissenkring en familie zullen mogen bij zijn.

Dat wij met goede wil aan onszelf blijven werken om goedgekeurd te kunnen worden in de ogen van God.