Friday 19 September 2014

Online Bijbel Android app gratis Basis Pakket

English: Wikipedia Android app
English: Wikipedia Android app (Photo credit: Wikipedia)
English: Wikipedia Android app
English: Wikipedia Android app (Photo credit: Wikipedia)
Cross Link Services heeft in de afgelopen maanden hard gewerkt aan de totstandkoming van de Online Bijbel voor Android.

Vanaf vandaag is het Basis Pakket ook voor Android beschikbaar. Naast het Basis Pakket zijn ruim 100 titels (gratis en betaald) beschikbaar vanuit de winkel in de app.

Niet alleen is een Android-app ontwikkeld, maar er is ook een eerste opzet gemaakt voor een gebruikers-account systeem. Hierdoor is het mogelijk om met de Android app titels te delen over verschillende Android apparaten, zoals de telefoon en tablet. Ook de uitgebreide winkel met gratis en betaalde downloads is geheel nieuw opgezet.

Voor meer informatie en downloadlink: www.onlinebibleapp.com

In de ontwikkeling van de Android-app en de eerste versie van het gebruikers-account systeem zijn honderden uren gaan zitten. Zorg daarom dat zoveel mogelijk mensen gaan profiteren van de mooie inhoud die met het gratis Basis Pakket geboden wordt.  De app heeft een unieke inhoud die veel mogelijkheden biedt. Praat er over in uw kerk en gemeente, de huiskring, onder uw vrienden en zorg dat ze de app op hun apparaat zetten. Ondertussen gaan wij door met de volgende stappen om het allemaal nog mooier te maken.

Verdere ontwikkeling ...
De volgende stap die gemaakt gaat worden is de gebruikers van de iOS-app ook aansluiten aan het gebruikers-account systeem. Hierdoor krijgen zij toegang tot meer titels en kunnen titels ook cross-platform (Android vs iOS) gebruikt worden, als een gebruiker bijvoorbeeld een Android telefoon en een iPad bezit.

Nadat deze synchronisatie gereed is kan begonnen worden aan het ontwikkelen van een dienst voor de Online Bijbel abonnee's, zodat zij Online Bijbel titels kunnen gebruiken op hun desktop, Android en iOS-apparaten vanuit één gebruikers-account. Hiertoe is Importantia Publishing, de uitgever van het Online Bijbel abonnement, een samenwerking aangegaan met Cross Link Services BV, de uitgever van de Online Bijbel apps. De planning is dit in de loop van 2015 te kunnen bieden.

Ondertussen zullen de iOS en Android apps updates ondergaan om functionaliteit toe te voegen en bugs te verhelpen. Ook zal de hoeveelheid beschikbare titels verder uitbreiden.


Laat meer mensen profiteren van de Online Bijbel app

Ondersteun Online Bijbel met uw gift

Het ontwikkelen van een app als de Online Bijbel kost geld. Heel veel geld. Het liefst willen we zoveel mogelijk gratis beschikbaar maken, maar zowel de app als de content kost geld. Zelfs als content al digitaal beschikbaar is, gaan er nog steeds veel arbeidsuren zitten in het ontsluiten van de inhoud. Die arbeidsuren moeten betaald worden. Wij werken met professionals om alles van optimale kwaliteit te laten zijn. Uw gift wordt daarom zeer op prijs gesteld:

http://www.onlinebible.org/html/dut/donation.html


No comments:

Post a Comment