Friday, 19 September 2014

Schatgraven in Genesis

The Westerkerk
The Westerkerk (Photo credit: Wikipedia)
Van 18 september tot 27 november kunt u tweewekelijks op donderdagavond van 20:00 – 22:00 uur komen Schatgraven in Genesis, in de Westerkerk in Ermelo. Voor wie op vernieuwende wijze wil putten uit Gods Woord vanuit de oorspronkelijke Hebreeuwse denkwereld. Op deze avonden wordt u ook toegerust voor pastorale en missionaire taken.
 
De studieleider (Kees Bloed) zal de avonden inleiden en de vragen stellen aan de hand waarvan we interactief met de groep gaan ontdekken hoe God Zichzelf openbaart aan de mens in Genesis en hoe Hij de mens nu eigenlijk voor Zich ziet. Aan het eind van de rit zal er een bundel verschijnen met Bijbelstudies, vertalingen en verdiepingsvragen bij Genesis 1-23 volgens de oorspronkelijke hoofdstukindeling. Een dergelijke bundel met de titel Nieuwe Identiteit verscheen in het voorjaar van Exodus 1-24. Te bestellen voor 12 euro (excl. verzendkosten) bij Sjemajah via sjemajah@gmail.com.

Is Ermelo te ver? De leergang schatgraven zal ook in andere plaatsen worden aangeboden. Mensen uit o.a. Amsterdam, Hoogvliet, Dieren en Almere hebben al aangeven graag ook te willen schatgraven in hun eigen woonplaats, dat kan. Wilt u in één van deze plaatsen meedoen of in uw woonplaats een leergang helpen organiseren? Stuur dan een e-mail naar Kees Bloed (sjemajah@gmail.com), hij zal u dan van informatie voorzien.

Belangstellende voor het project Sjemajah

Mailing address:
Stichting Sjamajah
Oude Nijkerkerweg 22
Ermelo, NH 3853RL
Netherlands