Wednesday, 14 September 2016

Amerikaans-Iraanse voorganger Saeed Abedini plaatst omstreden bericht

Ongelofelijk hoe de haatzaaiïng en valse berichtgeving over de Islam verder gaat. Vooral in Amerika heeft men duidelijk zulk een schrik te pakken dat alles dat maar enigszins verwijst naar islam of moslim als duivels wordt aanschouwt.

Overal ter wereld vinden wij mensen die beweren dat Islam van Satan is, waarbij zij dan die satan een duivels persoon mee bedoelen die iedereen tot eeuwige verdoemenis brengt.

De Amerikaans-Iraanse voorganger Saeed Abedini heeft 15 jaar na '11 september' een controversieel bericht geschreven op zijn Facebookpagina.
 "Na 15 jaar sterven er iedere dag nog steeds mensen als gevolg van de leer van de islam. Ja, we moeten Van Moslims Houden, maar we moeten ook de hele wereld duidelijk maken dat de Islam Van Satan Is,"
aldus Abedini. Heel wat mensen beschouwen de wereld in oorlog sinds 11 september 2001. Voor de predikant is het duidelijk waar al het kwaad vandaan komt. Hij schrijft

"Wij Zijn In Ooorlog, zeg ik in het bijzonder tegen onze politieke leiders.,
Vervolgens voegt de predikant bij zijn tekst een video waarin hij volgens hem duidelijk maakt dat
"Christenen Geloven Dat De Islam Van Satan Is. Wie de leer van de islam aanhangt is een volger van Een Satanische Religie. De meest voorgangers en christenen durven dit geluid uit angst niet te laten horen. Daarom Verklaar Ik Luid En Duidelijk Dat De Islam Is Gesticht Door Satan Om Moslims Ervan Te Weerhouden Om Gered Te Worden Door Het Bloed Van Jezus. Satan Wil Hen De Hel In Sturen."
schreeuwt  Abedini, waarna hij Johannes 10:10 citeert,
 'De dief komt alleen maar om te stelen, te slachten en verloren te laten gaan; Ik ben gekomen, opdat zij leven hebben en overvloed hebben.'
In zijn boodschap, die u in het volgende artikel onveranderd kan vinden, roept hij verder op om te beseffen dat wij in oorlog zijn. Hieraan wil hij de politici herinneren, alsof hij hen ook aanport om werkelijk ten oorlog te trekken.

> https://www.facebook.com/vocir/videos?ref=page_internal

=


+++

No comments:

Post a comment